Valuuko kassavirta sormiesi välistä?

DIGITAALISET MAKSURATKAISUT

Kattavat maksuratkaisut verkkoon, liikkuvaan työhön ja myymälään
Myös toistuvaismaksut verkkoon ja mobiiliin.

Verkkomaksaminen

Kaikki mitä tarvitset maksamiseen verkkokaupassa tai sovelluksessa. Käyttöönotto jopa muutamassa tunnissa. Vain yksi sopimus ja saat käyttöösi kaikki maksutavat.

Liikkuvat maksuratkaisut

Vastaanotatko maksun asiakkaan luona, kierrätkö eri tapahtumissa tai myyntipaikoissa myymässä tuotteita.  Liikkuvat maksuratkaisumme kätevästi kaikkiin tarpeisiin.

Korttimaksut liikkeessä

Parturi, hieroja, kampaamo tai kahvila...  suurin osa paikallisista maksutapahtumista tapahtuu nykyään korttimaksuna. Maksupäätteet ja ratkaisut kivijalkaliikkeen maksamiseen helposti kauttamme.

Mobiilimaksaminen

Mobiilimaksu on markkinoiden nopein maksuvaihtoehto, jonka avulla asiakkaasi maksavat mobiililaitteella turvallisesti erityisesti pienet ostokset, aina 60 euron kertaostokseen saakka.

Lahjoitukset ja keräykset

Keräyspalvelu on luotettava tapa lahjoitusten vastaanottamiseen. Voit yhdistää useita eri tapoja lahjoituksien vastaanottamiseen, kuten yksittäiset tai toistuvat lahjoitukset.

Tekstiviestimaksaminen

Asiakkaasi voivat maksaa pienet ostokset 60 euroon saakka helposti tekstiviestillä, riippumatta käyttämästään operaattoriliittymästä.

Tee maksamisesta helppoa asiakkaillesi

KYSY LISÄÄ 044 - 500 5004

Maksuratkaisut mobiiliin

Mobiilimaksu on markkinoiden nopein maksuvaihtoehto, jonka avulla asiakkaasi maksavat mobiililaitteella turvallisesti erityisesti pienet ostokset, aina 60 euron kertaostokseen saakka. Maksamiseen ei tarvita verkkopankkitunnuksia, pankki- tai luottokorttia, eikä myöskään kirjautumista erilliseen palveluun. Tämä tekee asiakaskokemuksesta mukavamman ja parantaa verkkokaupan konversiota. Maksu veloitetaan asiakkaasi puhelinlaskussa.

Näin asiakkaasi maksaa mobiilimaksulla

Maksu tehdään mobiililaitteella tai tietokoneella.

Asiakkaasi tarvitsee mobiilimaksamiseen älylaitteen, jossa on SIM-kortti ja internet-yhteys.

Asiakas valitsee mobiilimaksun.

Maksamiseen ei tarvita verkkopankkitunnuksia, pankki- tai luottokorttia, eikä myöskään kirjautumista erilliseen palveluun.

Asiakas hyväksyy maksun.

Maksu veloitetaan asiakkaasi puhelinlaskussa.

Maksu on suoritettu.

Saapuneet maksut tilitetään yrityksellesi.

Tiesitkö, että tutkimusten mukaan keskimäärin 69% ostoskoreista hylätään ennen maksamista ja näistä 27% johtuu liian pitkästä tai monimutkaisesta ostoprosessista? (Baymard 2016.) Kun teet yrityksesi palveluiden ja tuotteiden ostamisen mahdollisimman helpoksi asiakkaillesi, kasvatat myös asiakkaidesi tyytyväisyyttä ja ostohalukkuutta.

Maksun yhteydessä myyjän järjestelmästä lähtee operaattorille automaattisesti kysely siitä, että ostajan liittymällä voidaan suorittaa mobiilimaksu, eikä liittymän käyttöä ole rajoitettu esimerkiksi maksamattoman laskun vuoksi. Myyjän järjestelmä vie maksutapahtuman loppuun asti vain siinä tapauksessa, että mobiilioperaattorin järjestelmä vastaa pyyntöön myönteisesti, eli antaa luvan laskutukselle.

Maksuratkaisuistamme mobiilimaksu saadaan yrityksellesi käyttöön nopeasti ja helposti maksurajapinnan avulla.

Kehittäjä, tutustu rajapinnan rest-referenssiin tästä.

Maksupalveluihin sisältyy

Maksuratkaisuiden luotettavia kumppaneitamme ovat:

Bambora, Aravata Finance ja Arena Interactive

Mobiilimaksamisen kotimaiset operaattorit:

DNA, Elisa, Saunalahti ja Telia

Tekstiviestimaksaminen

Tekstiviestimaksamiseen ei tarvita verkkopankkitunnuksia, pankki- tai luottokorttia, eikä myöskään kirjautumista erilliseen palveluun. Tekstiviestillä voidaan maksaa yrityksesi tuotteita tai palveluita kertaluontoisesti tai jatkuvana.

Tekstiviestimaksaminen

Tekstiviestimaksamiseen ei tarvita verkkopankkitunnuksia, pankki- tai luottokorttia, eikä myöskään kirjautumista erilliseen palveluun. Tekstiviestillä voidaan maksaa yrityksesi tuotteita tai palveluita kertaluontoisesti tai jatkuvana.

Kauttani saatavat maksuratkaisut sisältävät:

Maksaminen verkossa

Asiakkaasi arvostaa monipuolisia maksuvaihtoehtoja verkossa.

Mitä helpompaa yrityksesi tuotteiden ja palveluiden ostaminen on, sitä enemmän saat tyytyväisiä ja ostavia asiakkaita.

Maksuratkaisuistamme voit valita käyttöösi yksittäisen maksupalvelun tai yhdistää eri maksupalveluita kokonaisuudeksi. Mitä kattavammin tarjoat eri maksuvaihtoehtoja asiakkaillesi, sitä todennäköisemmin kaupat menevät loppuun asti.

Olemme erikoistuneet digitaalisen maksamisen mahdollisimman suoraviivaiseen maksukokemukseen. Kaikilla maksutavoilla maksukokemus saadaan vietyä erittäin suoraviivaiseksi ja helpoksi.

Palveluvaihtoehdot

  1. Aloittavalle verkkokaupalle erittäin edullinen kuukausimaksuton versio, jossa maksat vain toteutuneista maksutapahtumista. Maksun suuruus määräytyy maksutavan mukaan.
  2. Suurempaan tarpeeseen kuukausimaksullinen (39,00€/kk) + maksutapahtumakohtainen veloitus.
  3. TOISTUVAISMAKSUT – Kauttamme saat verkkokauppaasi myös tokenisoidut korttimaksamisen toistuvaisveloitukset. Toistuvaisveloituksen ollessa alle 50€/kk voidaan ne hoitaa myös mobiilimaksamisen kautta.

Helppo käyttöönotto!

Asiakkaasi saavat sujuvan ja saumattoman ostokokemuksen. Sinä saat luotettavan ja turvallisen ratkaisun, joka huolehtii maksuista.

3D Secure

3D SecureKaikenlaiset verkossa toimivat maksuratkaisut ovat jatkuvan tietoturvauhan alla. Siksi 3D Secure on suunniteltu suojaamaan asiakasta ja myyjää verkossa tapahtuvien maksujen yhteydessä. 3D Securen avulla voidaan varmentaa, että maksukortillaan verkossa maksuja tekevä henkilö todella on kyseisen kortin haltija. Se on verkkomaksujen versio perinteiselle maksukortti & PIN-koodi -maksamiselle ja yksi suosituimmista tavoista vähentää maksupetoksia verkko-ostoissa. Maksun yhteydessä henkilöllisyys varmistetaan pankista riippuen tietyllä tavalla. Varmistustavat voivat vaihdella esimerkiksi maksun yhteydessä kysyttävän erillisen salasanan tai mobiilivarmenteen välillä. Myyjän kannalta 3D Secure toimii myös ikään kuin vakuutuksena maksupetoksen sattuessa, sillä se siirtää vastuun maksutapahtumasta myyjältä pankille.

Pankki- ja luottokorttimaksamisessa voidaan käyttää kuukausilaskutusta tai toistuvien maksujen hallintaa luottokortilla. Voit ottaa maksuja vastaan kaikilla Visa- ja Mastercard-korteilla. Voit ottaa mukaan myös American Express- ja Diners Club -kortit.

Parhaimmat kumppanit

Yhteistyökumppanimme  ovat asiantuntijoita digitaalisen asiakasviestinnän ja maksamisen ratkaisuissa. Palvellaksemme yritystäsi vieläkin paremmin, hyödynnämme myös erityisasiantuntijoiden osaamista.

Maksuratkaisut kumppaneitamme ovat Arena Interactive, Bambora ja Arvato Finance.

Kotimaisista teleoperaattoreista mukana ovat Dna, Elisa ja Saunalahti sekä Telia.

Kattavat ominaisuudet

PayForm tarjoaa hyvät työkalut verkkomaksujen vastaanottamiseen. Kattavat ominaisuudet auttavat sinua liiketoiminnan kehittämisessä ja toimintojen tehostamisessa. PayForm on vaivaton liittää mihin tahansa verkkokauppaan tai –palveluun: Magento 1 & 2, WordPress/WooCommerce, PrestaShop, Vilkas, Viidakkostore, Johku jne.

Saat kattavat ohjeet ja ystävällinen asiakaspalvelu neuvoo sinua tarvittaessa.

Online maksut
Nopea käyttöönotto

Supernopea käyttöönotto

Käyttöönotto on yksi markkinoiden nopeimmista. Tilin perustamisen jälkeen pystyt vastaanottamaan maksuja verkkokaupassasi jopa muutaman tunnin kuluttua. Tarvitset vain yhden sopimuksen ja saat kaikki maksutavat käyttöösi.

”Avaimet käteen” toimituksella!

Saat halutessasi kaikki maksuratkaisumme käyttöösi helposti, nopeasti ja halutessasi avaimet käteen -periaatteella. Asiantunteva henkilöstö avustaa ja opastaa palveluiden käyttöönotossa, niin että saat palvelut mahdollisimman sujuvasti tehokkaaseen käyttöön.

Lukuisat yritykset käyttävät PayForm-palvelua verkkokaupoissaan ja –sovelluksissaan. Tässä muutamia esimerkkejä tyytyväisistä asiakkaista:

Asiakkaita jotka luottavat tarjoamaamme maksuratkaisuun.

Verkkomaksamisen asiakkaita
Vastaanota korttimaksuja

Liikkuvat ratkaisut

Onko työsi liikkuvaa tai myyntipaikkasi vaihtelee päivästä, viikosta tai kuukaudesta toiseen?

Nyt saat kauttamme maksupäätteet liikkuvaan työhön ja vastaanotat korttimaksut siellä missä liikut.

Kannettavan maksupäätteen avulla voit ottaa korttimaksun vastaan missä päin myymälääsi sitten oletkin. Maksupääte tulostaa kuitin heti paikalla, mikä sopii loistavasti muun muassa ravintolatyöhön, jossa maksu vastaanotetaan asiakkaan pöydässä tai  torikauppaan jossa myyntipisteen paikka voi vaihtua vaikka päivittäin.

Korttimaksaminen liikkessä

Helpoin korttimaksamisen pakettiratkaisu myymälälle.

Tartu viipymättä mahdollisuuteen vastaanottaa korttimaksuja myymälässäsi. Bambora ONE on paketoitu palvelu, jolla saat kertaheitolla tehtyä kanssamme kattavan sopimuksen maksuratkaisustasi – jotta sinä voit keskittyä liiketoimintasi kehittämiseen.

Sopimukseen sisältyy:

  • Kannettava tai kiinteä maksupääte
  • Visa ja MasterCard korttitilityspalvelu
  • Yrityksellesi räätälöity verkkoportaali
  • Asiakastuki, joka on avoinna kuutena päivänä viikossa

Halutessasi voit myös liittää American Express ja Diners korttien tilityspalvelun. Vaatii erillisen palvelusopimuksen.

Korttimaksut myymälässä
25 € kuukaudessa + 1,25 % korttitapahtumista

Lahjoitukset ja keräykset

Lahjoitukset ja keräyksetKeräyspalvelu on luotettava tapa lahjoitusten vastaanottamiseen. Voit yhdistää useita eri tapoja lahjoituksien vastaanottamiseen, kuten yksittäiset tai toistuvat lahjoitukset.

Lahjoituksia voidaan suorittaa SMS-lahjoituksina sekä mobiilimaksun avulla mobiililahjoituksina. Voit yhdistää myös kaksisuuntaisen viestinvälityspalvelun lahjoitusten vastaanottamiseen. Lähetämme viestin sidosryhmääsi ja lahjoitus tapahtuu heidän vastatessa viestiin.

Tämän helpompaa ei lahjoittaminen ja sen vastaanottaminen voi enää olla!

Toimimme usean merkittävän hyväntekeväisyysorganisaation (esim. Fida, WWF, Lastenklinikoiden Kummit) lahjoitustenvälittäjänä.

Kauttamme saatavilla myös erillinen lahjoitusviestinnän automaatio.

Syitä keräys- ja lahjoituspalvelumme käyttämiseksi:

Kummit

Ota yhteyttä

Kun vaatimuksena on luotettavuus ja toimivuus ovat maksuratkaisumme sinun valintasi. 

SOITA 044 500 5004

Question 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam lobortis finibus enim, at aliquam arcu aliquet quis. Duis facilisis erat eu efficitur sollicitudin. Duis quis quam felis. Sed vitae metus in nisl malesuada aliquet. Aenean convallis vel lectus eu sagittis. Maecenas sapien elit, commodo tristique tempus sed, tempor nec diam. 

Answer here