Liikkuva kuva herättäisi enemmän huomiota

Videomainonta - uusi aikakausi on alkamassa

Digital Flow Production tuo maailmanluokan viedomainonnan palveluvalikoimaansa Q1-2019 aikana.

Alati kasvava ja laajentuva tavoitettavuus digitaalisen videomainonnan puolella tuo markkinoijille yhä kehittyneempiä kanavia asiakkaiden lähestymiseen.

Samaan aikaan kuluttajat ovat enenevissä määrin katkaisemassa siteitään perinteiseen mediaan ja kääntyvät digitaalisen videon puoleen etsiessään viihdettä, lisätietoa tuotteista tai palveluista sekä brändeistä.

Business Insider raportoi, että vuonna 2016, digitaalinen video yltää mainosmuotona lähes 5 miljardin dollarin mainostuloihin. Kehittyneiden jakelukanavien ansiosta videomainonnan CTR (1,84 prosenttia) on korkein keskiarvo kaikkien digitaalisten formaattien kesken. 

Kolumnisti – Thomas Stern – kirjoitti loistavan artikkelin parhaista käytännöistä videomainontaan eri alustoilla ja kanavissa. Sisältäen mobiili-, display- ja sosiaalisen verkoston. Artikkeli on luettavissa englanniksi tästä linkistä: “The Comprehencive Guide to Video Advertising in 2016“9

 

Videomainonta

Videomainontaa joka vaikuttaa!

DFP tuottaa yhteistyökumppaninsa kanssa videomainontaa joka vaikuttaa. Käyttämämme mainonnan julkaisukanava on täysin uudenlainen, jonka käyttöön ovat siirtyneet mm. suurimmat automerkit Saksassa ja monet muut pienet ja isot yritykset ympäri maailmaa. 

mitä - miksi - miten

Videomainonta verkossa tuo tuotteen, palvelun tai yrityksen brändin lähemmäs asiakasta tehokkaammin kuin mikään muu mainonnan muoto verkossa.

Videomainontaa voidaan tehdä joko lyhyenä tiiserinä, jolloin videon kesto on noin 10 sekuntia ja video näytetään normaalin bannerin sisällä. Tiiserillä pyritään herättämään mielenkiinto ja ohjaamaan asiakas katsomaan tai lukemaan lisää. Pitkänä videona tehty mainos, jonka kesto voi vaihdella aina 30 sekunnista useisiin minuutteihin herättää katsojassa taas toisenlaisia tuntemuksia. Tällainen pidempi video jaetaan helpommin mm. sosisaalisessa mediassa, jolloin sen näkyvyys useissa tapauksissa tuplaantuu helposti.

Käytetyn mainonnan muoto riippuu aina siitä mitä mainonnalla haetaan.   

Videomainonta 1

Osaavat yhteistyökumppanit

Videomainonnan tuotanto tapahtuu osaavien yhteistyökumppaneidemme kautta. 

Tuotanto

Videotuotanto

Videotuotanto lähtee aina liikkeelle tutustumisesta asiakkaan toimintaan, palveluun tai tuotteeseen. Tämän jälkeen teemme kiinnostavuusmuotoilun, jonka pohjalta lähdemme tuottamaan videota. 

Kiinnostavuusmuotoilulla teemme tuotteesta tai palvelusta asiakkaalle kiinnostavan ja herätämme halun saada lisätietoa tuotteestasi tai palvelustasi.

Mainonnan muotoina voimme käyttää perinteistä videomainontaa, sisältömarkkinointia tai banneripohjaista videota. 

×

Hei!

Klikkaa alta aloittaaksesi chatin kanssamme tai lähetä sähköpostia info@dfp.fi

× Keskustele verkossa